Home Friteuza Philips
Friteuza Philips
Friteuza Philips PDF Imprimare Email
Friteuza Philips
Scris de madalina   
Marţi, 17 August 2010 06:23
Philips a fost infiintata in anul 1891 de catre Gerard Philips, care a pus bazele companiei initiale in Olanda, la Eindhoven. Aceasta companie producea lampi incandescente si alte produse electrice din aceeasi gama. Echilibrul solid ce sta la baza structurii companiei a dus la promovarea de produse de inalta calitate, la nivel mondial, al caror scop este de a imbunatati constant modul de viata al consumatorilor.

In ceea ce priveste produsele electrocasnice, Philips comercializeaza: cafetiere si fierbatoare, fiere de calcat, aspiratoare, storcatoare si blendere, roboti de bucatarie si mixere, aparate pentru prajit paine si pentru sandvisuri si alte aparate. In categoria produselor de gatit sunt incluse produse de tipul: gratar, aparat de gatit cu aburi si friteuza Philips.

O friteuza Philips asigura rezultate extraordinare si foloseste un sistem unic bazat pe zone de racire, prin care se elimina pericolul arderii alimentelor si al alterarii uleiului folosit. Acest tip de friteuza Philips are avantajul ca poate fi curata aproape in totalitate intr-o masina de spalat vase, mai putin panoul de control al acesteia.

Printre particularitatile pe care le puteti intalni la o friteuza Philips se numara: sistemul bazat pe zone de racire, un control al temperaturii optime prin intermediul unui termostat, curatare eficienta, usurinta si siguranta in utilizare.

Zonele de racire pe care le foloseste sistemul implementat la mai toate tipurile de friteuza Philips sunt destinate obtinerii unui ulei care se poate refolosi. Acest sistem actioneaza impotriva arderii anumitor particule de alimente pentru ca uleiul sa ramana mai curat si sa poata fi refolosit de mult mai multe ori. Temperatura potrivita pentru prepararea alimentelor cu ajutorul oricarui tip de friteuza Philips se poate regla prin intermediul unui termostat electronic. Philips va asigura utilizarea timpului de gatit si in alt mod mai interesant pentru dumneavoastra, timp pe care il puteti petrece desfasurand alte activitati. Astfel, o friteuza Philips are incoporat un cronometru prin care puteti preseta tipul de prajire.

Cum am mai mentionat si intr-un paragraf anterior, curatarea unui astfel de aparat electrocasnic se poate face intr-o masina de spalat vase. Acest proces va fi mult mai simplu, mai rapid si mai eficient pentru consumatori. In interiorul friteuzei exista un recipient care poate fi demontat, in cazul in care se doreste patrunderea in profunzime a uleiului. Cu ajutorul unui tip de friteuza Philips puteti gati cantitati mari de alimente, pentru intreaga familie. O friteuza Philips beneficiaza de un filtru creat special pentru a reduce microsurile neplacute. Pentru extra siguranta, Philips a implementat in cadrul friteuzelor create un comutator pentru pornire/oprire.

Un tip aparte de friteuza Philips este cea adanca. Capacitatea foarte mare a acesteia impreuna cu filtrul de tip multistrat, ce se poate detasa si poate elimina intr-un procent ridicat mirosul in urma prajirii, face din acest aparat un instrument ideal pentru gatit. Acest tip de friteuza Philips are ca element un cronometru de tip digital, detasabil, cu ajutorul caruia se poate preseta durata prajirii alimentului. Stropii de ulei incins va faceau probleme? Cu aceasta noua friteuza Philips nu mai aveti asemenea probleme. Aceasta are in componenta un cos special de prajire cu ridicare si coborare, ce previn stropii de ulei, fiind influentata in mod pozitiv siguranta dumneavoastra.

Gura de scurgere speciala pentru ulei pe care o au unele tipuri de friteuza Philips asigura eliminarea uleiului intr-o maniera usoara si igienica, evitand riscul ca dumneavoastra sa va murdariti. Recipientul interior ramane nelipicios, impiedicand atasarea particulelor de alimente de peretii acestuia prin functia PreClean.

Cele mai multe tipuri de friteuza Philips se alimenteaza la o tensiune de 220-240 V, frecventa de 50/60 Hz, necesitand o alimentare de 2000W. Dimensiunile potrivite si capacitatea mare fac din modelele de friteuza Philips unele dintre cele mai folositoare si calitative instrumente de acest fel.
 


Sondaje

Ce friteuza ai?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com